dissabte, 24 de novembre del 2012

Mutamba Europe

Per conèixer millor que fa aquesta empresa, a que és dedica i ha quin públic es dirigeix, entre d'altres coses, hem de mirar els seus orígens i com va néixer.

Fa sis anys, al 2006 Daribaldo va abandonar la seva feina de comercial de perruqueria i va crear una pel seu compte. Com coneixia tot lo relacionat amb el producte, va millorar la formula i va aconseguir un producte similar nou sense formol.

Aixi va crear l'empresa Mutamba Cosmetics amb seu a Brasil. Una empresa familiar i petita on es dedida a la fabricació del kit d'allisat pel cabell, de l'actual Línea Tropical Amazonia Professional, per atendre a un mercat creixent.

La seva formula esta basada en productes naturals procedents de la base de fruits de la selva Amazònica com son: mutamba, manga, graviola i capuaçu. Reduïn fins un 100% el volum dels cabells.

Aquesta nova formula de micro segellat dels cabells, conserva tota la capacitat d'allisar i reduir el volum del cabell deixant-ho més solt, brillant, fort, suau i saludable.
El sistema no perjudica els cabells i no té límit d'aplicació. El resultat es sorprenent.
Transforma fins els cabells mes rebels, deixant-los amb un perfecte balancejat i de fàcil manteniment.

Gràcies a tots els esforços, l'empresa a crescut a un ritme vertiginós. Actualment compte amb una estructura organitzativa i esta dotada d'alta tecnologia que li permet fabricar productes d'excel·lent qualitat.
Avui en dia fabrica 15 productes diferents, és lider en el mercat Brasiler i atent el mercat internacional.
Fa un any, es va crear Mutamba Europe S.L que distribueix als països de Portugal, França, Holanda i Espanya.

La seva missió: desenvolupar, fabricar i comercialitza productes de qualitat respectant el públic i les normes del mercat.
Visió:  Buscar el lideratge en el segment a través del treball en equip i tenint com a objectiu no solament l'excel·lència en la qualitat dels productes sinó també la satisfacció dels clients i col·laboradors.
Valors: Creure que la fidelitat i la serietat presentada pels clients, representa una imatge reflectida de la forma de com ens relacionem amb els mateixos.

Com a competidors:

Hem analitzat Mutamba Cosmetics. No es ben be competidor, ya que comercialitzen el mateix producte que nosaltres en un altre país i en pocs anys han sigut liders del seu sector, per aixo creiem que pot ser de gran ajuda.
Les xarxes socials on tenen presencia son:
Facebook amb 2.082 fans
Twitter amb 752 seguidors i ni un sol tweet escrit
Orkut te 9 perfils diferents.
Te un blog.
També messenger i Skype.


Tahe Botanic Elite

Tractament de rejoveniment i desencrespament progressiu.
Ideal com a manteniment de l'efecte rejovenidor de Elite Strong o com a tractament de rejoveniment i desencrespament progressiu (intensitat 25 % )
Amb or líquid i queratina progressiva.

Estan a les xarxes socials a traves de:

Pagina web: www.tahe.es
Facebook con 3.653 me gusta
Vídeo en youtube: www.youtube.com/taheinternacional


Etern Allisat

Extrem allisat és un sistema innovador per allisar i nodrir de manera eficaç els cabells ondats i danyats.La formula es d'origen espanyol.

La seva presencia a les xarxes socials:

Pagina web: eternoalisado.co.ar
Facebook amb 489 me gustas


Ana, Lidia, Txema


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada