diumenge, 28 d’octubre del 2012

Ebuga: la xarxa social del motor




Ebuga es una xarxa social vertical creada al desembre de l’any 2007 basada en el món dels cotxes. Els usuaris d’aquesta poden comentar sobre els automòbils basant-se en la seva experiència, i així creen un conjunt d’opinions sobre cada model específic de cotxe de cada marca. També es pot opinar sobre els concessionaris, sobre temes de com esta la exposició dels vehicles, el tracte rebut, els serveis que ofereixes, etc. 

Un dels altres punts forts d’aquest web es que et permet localitzar totes les benzineres de l’estat, i hi ha una aplicació que està molt bé que et diu el preu de la benzina actualitzat, la evolució del preu i si es una benzinera cara, igual de preu que la mitjana o de les barates.

També hi ha una altre pestanya en la que es tracta del tema tallers, on es pot puntuar i valorar el servei que t’ofereixen i també pots llegir les opinions de les  experiències dels altres usuaris.

En aquesta comunitat es poden penjar fotografies dels cotxes, i aquestes es poden puntuar entre 1 i 5 estrelles. Actualment hi ha casi 52.000 fotografies al web.




Per últim trobem la pestanya de noticies, on pots trobar les ultimes noticies del mon del motor, aquestes es poden valorar, en quan si t’ha agradat o no.

De moment aquesta xarxa la trobo molt interessant, i l’aplicació de les benzineres crec que la utilitzaré molt sovint degut a que el preu de la benzina està pels núvols i el pressupost d’un estudiant és limitat.

Com a curiositat cal dir que hi ha una xarxa social agermanada a aquesta que estiu eburra, dedicada al món de les motocicletes.


 Us adjuto un manual en el que hi ha explicat el funcionament bàsic del web. https://www.dropbox.com/s/9ow764tqksc7xsp/Manual%20EBUGA.pdf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada