dissabte, 20 d’octubre del 2012

Recopilació de blocs interessants


Com que el cas United ja ha estat comentat per molts de vosaltres, he cregut interessant que el meu post el dediqui als… blocs!
M’agradaria oferir-vos en aquest post un recull d’aquells blocs d’economia i empresa que per mi, són una referència en quan a publicacions a la xarxa. Sovint hi trobo información sobre macroeconomia, gestió empresarial, i en un bloc en particular, de negocis per internet. Més endavant el veureu.

La meva intenció no és més que donar-vos a conèixer (si no els coneixeu ja) els següents blocs i si en podeu treure información útil (segur que sí), doncs em donaria per satisfet.

Vull començar parlant d’un bloc que segueixo fa moltíssim temps. Segur que també l’heu visitat: el blog salmón. 




Com les seccions de vessant econòmica als diaris, el bloc ens acosta notícies d’actualitat tant nacionals com internacionals, ja siguin de macro o microeconomía, com de gestió empresarial . En aquest darrer cas sempre publiquen posts  comentant notícies d’actualitat.

Com a exemple, la caiguda al Nasdaq de les accions de Google, ja que va decepcionar amb la presentació de resultats.



El seguent bloc que m’agradaria presentar-vos és "Empresas y Personas"


Tot i que és basat en temàtica empresarial, com el seu nom indica té una visió particularment enfocada cap al conjunt empresa-persones que el fa força diferent a la resta de blocs d’economia.
A la columna de la dreta tenim plè de categories o ‘tags’ que ens permetran buscar i filtrar per qualsevol tema que volguem. Em criden l’atenció categories com comunicació de crisis, clima laboral, carisma, autosuperació. A la categoría “Inteligència emocional”,  tenen bons articles com aquest:

Se estudia para olvidar, los colegios preparan para el pasado y los más listos del cole no triunfan en la vida




Per últim, i no per això menys important, un altre bloc que vaig descobrir fa poc: el Blog eCommerce de Juan Macías.




Ell és el gerent de deMartina.com, botiga online especialitzada en la venda de joguines. Ell en primera persona ens relata el seu dia a dia com a gerent del seu propi negoci, a més de comentar aspectes interessantíssims de gestió d’estocs, competència, gestió empresarial, etc… Us recomano que hi accediu i us perdeu en els seus posts. És una font d’informació molt valuosa.


Per que veieu quin tipus de publicació sol fer, us deixo l'enllaç d'un article que parla de les pàgines de cupons de descomptes. Veureu els descomptes des d'un altre punt de vista.



Res més per ara. Espero que aquests blocs us siguin utils d'alguna manera, o si més no, passeu una bona estona llegint articles interessants.

Fins aviat!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada