diumenge, 28 d’octubre del 2012

Tumblr



Tumblr és una plataforma de microblogging que permet als seus usuaris publicar textos, imatges, vídeos, enllaços, cites i àudio a manera de tumblelog. La seva seu està a Manhattan (Nova York, Estats Units) i va ser fundada per David Karp l'any 2007. Els usuaris poden «seguir» (follow) a altres usuaris registrats i veure les entrades d'aquests conjuntament amb les seves, per la qual cosa, Tumblr pot ser considerat una eina social. El servei emfatitza la facilitat d'ús i personalització.


 A mitjanç de 2011, Tumblr va superar en quantitat de blogs a la seva competidora WordPress. Així també el mateix any, Tumblr llança per un període de dos mesos la versió BETA de "Tumblr en Espanyol", on a diversos usuaris hispanoparlants se’ls va enviar una invitació. Dos mesos després, Tumblr oficialitza la versió en Español, enviant un missatge a tots els seus usuaris hispanoparlants que migrin a aquesta nova versió.

Segons estudis, el país llatinoamericà que més comptes creats té seria Xile.

Al febrer de 2012, Tumblr tenia més de 46,2 milions de blogs. Segons comScore va arribar a 13,4 milions de visites úniques a Estats Units al juliol de 2011.

Os paso el tutorial per a que sàpigueu com registrar-vos i com funciona!

https://www.dropbox.com/s/6ldvjrw73o7bm1n/Tutorial%20per%20Tumblr.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada