diumenge, 28 d’octubre del 2012

Series.ly la xarxa social per veure series i pel·lícules 



Series.ly es tracta d'una xarxa social amb enllaços per poder veure series i pel·lícules. La seva gran diferència amb la competència és que a diferència de seriesyonkis, seriespepito, entre d'altres, és que funciona com una xarxa social, tens amics a qui segueixes i seguidors, pots parlar amb ells, veure que miren, que et recomanen... 



Una revolució en el mon de la televisió tal i com la coneixien fins fa poc, una xarxa social pensada per poder veure les series i les pel·lícules que més t'agraden, com vulguis, a l'hora que vulguis, sense anuncis i tot això compartint-ho amb els teus amics, donat que a series.ly funciona una mica com twitter, segueixes a gent i et segueixen, pots posar comentaris als teus amics i a les pel·lícules.

Un dels factors bons d'aquesta xarxa social és que d'una forma molt fàcil, pots organitzar la teva filmoteca, posar quines pel·lícules t'agradaria veure un altre dia, quines vols tornar a veure, quines ja has vist, llegir comentaris de gent que ja l'ha vist, posar comentaris i un llarg etc. 
Tot i que amb les series en cara es millor, donat que apart de poder fer el mateix que amb les pel·lícules, també pots marcar quina temporada has vist i fins i tot quins capítols, per poder veure les series amb ordre de forma ràpida i senzilla. 
A més a series.ly es troben tots els capitolis de la serie, des de els que fa molts i molts anys que es van fer, fins els més actuals.

Adjunto un tutorial on explico els primers pasos per accedir aquesta xarxa social. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada